Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI

Cijena                       
Cijena                       

Daska za slikarski stalak


Kn
Kn
 

Cijena 52.90 Kn (7.02 EUR)
 

Daska za crtanje za slikarski stalak

 

Pogodna je za umjetnike, ali i za studente arhitekture i drugih tehničkih škola, inženjere, dizajnere ili jednostavno tehničke entuzijaste. Savršeni su i za one koji vole slikati prirodu, lagani su i imaju ručku za lakši transport, tako da se mogu odvesti na bilo koje mjesto umjetničkog stvaranja.

 

Ove daske za skiciranje i crtanje imaju različite dimenzije A3, 40 x 45 cm, debljine 3 mm i mogu se postaviti na stalak za slikanje. Izvrsni su za skice, dizajn interijera i eksterijera, izrađeni od visokokvalitetnog i otpornog drveta.

 

Drvene daske mogu se koristiti i kao podloga za slikanje radi njihove stabilnosti. Idealni su za slikanje na tvrdom kartonu ili drugim vrstama papira. Može se naslikati s akvarelnim ili akrilnim bojama, jer daska će čvrsto držati hartiju tijekom slikanja. Nudi veću stabilnost i jednostavnost u oblikovanju linija.

ZmYzY2QyY