Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI

Cijena 39.90 Kn (5.30 EUR)
Cijena                       

Mramorni efekt


Kn
Kn
 

Cijena 109.00 Kn (14.47 EUR)


 

Mramorni efekt - prekrasna kreacija!

 

Ako želite slikati s ovim bojama stvaraju se različite porvršine od drugih, izvorne nijanse, tj. savršena imitacija mramora. Morate odabrati vrstu mramora koju želite oponašati i pažljivo proučiti njegove različite karakteristike.

 

Magic marble boje za mramorni efekt

 

Ova se tehnika može koristiti na drvu, papiru, sintetičkim materijalima, staklu, metalu, polistirenu, tkaninama, ali uskršnjih jaja, svijeće ili oslikavanje svilenih marama također mogu biti ukrašeni. Obično biramo površine u neutralnim nijansama, a zatim odaberemo željene boje. Prvo morate organizirati da sve bude blizu površine na kojoj slikate, bojama koje koristite, kistom i spužvom. Podloga mora biti spremna, a mora biti glatka i bez nesavršenosti, boje mramora nanose se kistom prethodno razrijeđen u vodi. Kad završite s tim, boju za efekt mramora trebate osušiti, i na kraju upotrijebite kist i bijelu boju, da biste prešli sve, kako biste izbjegli ravne linije, jer to određuje vizualnu iluziju slikanja s bojama za mramorni efekt.

NDkxNzY1M