Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

DP Craft proizvodi


Kn
Kn


novo


novo
 

Cijena 14.79 Kn

novo


novo


 

Cijena 19.49 Kn

novo


novo


novo


 

Dekorativni dodaci branda DP Craft

 

Ako želite ukrasiti svoje dnevnike, bilježnice, okvire, čestitke ili pozivnice, možete koristiti materijal za scrapbooking, kao što su ukrasni papir, ukrasni biseri, kamenje, ukrasno perje, suho cvijeće, dekorativna lenta, izrezi iz novina i još mnogo toga. Ako želite novi hobi i volite ukrašavati fotografije, scrapbooking je idealan način za čuvanje sjećanja u obliku ručno ukrasenih fotografija.

 

Dekorativne naljepnice su jedne od najkorištenijih dodataka u ukrašavanju, rafiniran je dodatak vašoj umjetnosti i kreativnom radu. Naljepnice se nalaze na prozirnoj foliji radi lakšeg uklanjanja. Zahvaljujući njihovom nježnom sjaju, svaki vaš kreativni projekt bit će savršen i šarmantan. Napravljeno za sve čiji je hobi scrapbooking, aranžiranje i slične tehnike. Sofisticiran dodatak vašem umjetničkom i kreativnom radu. Ovaj ukrasni pribor idealan je za ukrašavanje čestitki, fotoalbuma, poklona, nakita, odjeće i još mnogo toga.

 

Također nudimo 3D naljepnice, samoljeplive ukrase ili pamučne čipkakoja izgleda nježno i romantično, njena svijetla boja idealna je za vjenčane ukrase, ali može se koristiti i za ostale ukrase. Na primjer, prilikom omotavanja poklona ili ručno izrađenih ukrasa za dom. Dovoljno je upotrijebiti malo mašte kako bi predmeti za uređenje doma izgledali neodoljivo.

MWNhMmF