Olovke za tehnicko crtanje


Kn
Kn

 

Flomastere i olovke za tehnicko crtanje

 

U ovoj kategoriji ćete naći grafitna olovka i pribor za tehničko crtanje, pogodne za pisanje i crtanje. Neizostavni su za svakog studenta arhitekture i tehnike, za dizajnere, znanstvenike, umjetnike i ilustratore.

 

Grafitna tehnička olovka je kvalitetan proizvod za škole, umjetnike i urede. Olovka s mekom minom pogodna je za crteže i skice, koristi se na drvu, kartonu i mnogim drugim površinama. Preporučujemo set olovaka i set flomastera za tehničko crtanje s različitim veličinama i izdržljivom bojom u boji koja jamči dug životni vijek crtanja, precizno dizajniran i izdržljiv vrh, pogodan za različite kreativne tehnike, ilustracije i potpise crteža.

 

Stolarska olovka branda Faber Castell idealna je za sve koji rade s drvetom. Ova je olovka posebno izrađena za pisanje na tvrdom i mekom drvu. Meka mina garantira da će pisani znakovi i slova biti vidljivi. Olovka je izrađena od eko drveta, obojena je crvenom i svijetloplavom bojom. Specijalno SV lijepljenje garantira da se neće slomiti čak ni pri padu.

 

Olovka za sjenčanje je proizvod branda Koh-i-Noor, proizvod visoke kvalitete koji ispunjava očekivanja najprofesionalnijih umjetnika. Odlično je pomočno sredstvo crtanje vlastitog crteža. Olovka za sjenčanje je vrsta olovke sa vrhovima s obje strane izrađenima od poroznog papira. Koristi se za stvaranje sivih nijansi, brisanje ili uređivanje obrisa i površina nacrtanih olovkom, ugljenom, kredom itd. Vrlo je učinkovit u stvaranju glatkog prijelaza na crtež.

ZWZiZGE3Z