Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI


Olovke za tehnicko crtanje


Kn
Kn
Uobičajena cijena 2.29 Kn

Cijena 1.49 Kn (0.20 EUR)Uobičajena cijena 134.90 Kn

Cijena 86.90 Kn (11.53 EUR) 

Cijena 3.09 Kn (0.41 EUR)Uobičajena cijena 4.49 Kn

Cijena 3.09 Kn (0.41 EUR) 

Cijena 6.99 Kn (0.93 EUR)Uobičajena cijena 5.99 Kn

Cijena 2.39 Kn (0.32 EUR) 

Cijena 6.99 Kn (0.93 EUR) 

Cijena 97.90 Kn (12.99 EUR) 

Cijena 21.90 Kn (2.91 EUR) 

Cijena 14.90 Kn (1.98 EUR)


 

Flomastere i olovke za tehnicko crtanje

 

U ovoj kategoriji ćete naći grafitna olovka i pribor za tehničko crtanje, pogodne za pisanje i crtanje. Neizostavni su za svakog studenta arhitekture i tehnike, za dizajnere, znanstvenike, umjetnike i ilustratore.

 

Grafitna tehnička olovka je kvalitetan proizvod za škole, umjetnike i urede. Olovka s mekom minom pogodna je za crteže i skice, koristi se na drvu, kartonu i mnogim drugim površinama. Preporučujemo set olovaka i set flomastera za tehničko crtanje s različitim veličinama i izdržljivom bojom u boji koja jamči dug životni vijek crtanja, precizno dizajniran i izdržljiv vrh, pogodan za različite kreativne tehnike, ilustracije i potpise crteža.

 

Stolarska olovka branda Faber Castell idealna je za sve koji rade s drvetom. Ova je olovka posebno izrađena za pisanje na tvrdom i mekom drvu. Meka mina garantira da će pisani znakovi i slova biti vidljivi. Olovka je izrađena od eko drveta, obojena je crvenom i svijetloplavom bojom. Specijalno SV lijepljenje garantira da se neće slomiti čak ni pri padu.

 

Olovka za sjenčanje je proizvod branda Koh-i-Noor, proizvod visoke kvalitete koji ispunjava očekivanja najprofesionalnijih umjetnika. Odlično je pomočno sredstvo crtanje vlastitog crteža. Olovka za sjenčanje je vrsta olovke sa vrhovima s obje strane izrađenima od poroznog papira. Koristi se za stvaranje sivih nijansi, brisanje ili uređivanje obrisa i površina nacrtanih olovkom, ugljenom, kredom itd. Vrlo je učinkovit u stvaranju glatkog prijelaza na crtež.

NmM5MjQ0Z