Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

Papir za precrtavanje


Kn
Kn
 

Cijena 79.90 Kn (10.60 EUR) 

Cijena 189.00 Kn (25.08 EUR) 

Cijena 69.90 Kn (9.28 EUR)


 

Papir za precrtavanje

 

Tehničko crtanje jedna je od najkompleksnijih i najzahtjevnijih tehnika za postizanje zadovoljavajućih rezultata, zahtijeva preciznost, kao i dodatke koji pomažu u dobivanju optimalnih procjena. U ovom ćete dijelu pronaći papir i blok papir za tehničko crtanje

 

Milimetarski papir idealan je za pronalaženje matematičkih funkcija ili eksperimentalnih podataka i crtanje dvodimenzionalnih grafikona, olovkom ili kemijskom olovkom. Papir za precrtavanje je pogodan za izradu crteža s mehaničkom olovkom, pogodan za kopiranje grafičkih dizajna i tehničkih crteža, a zahvaljujući apsolutnoj transparentnosti papir se može koristiti za kreativni ručni rad. Papir se može koristiti za praćenje slika ili crteža. Nakon što nacrtate figuru na papir, lako je možete prenijeti na drugi list ili čak na platno. Koristi se grafitna olovka, tako da se crtež može jasno vidjeti tijekom prijenosa. Pokušajte precrtavati na milimetarski papir a4 i milimetarski papir a3.

OGQ5NDg0