Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI

Cijena 33.90 Kn (4.50 EUR)
Cijena                       

Ploča za crtanje


Kn
Kn
 

Cijena 52.90 Kn (7.02 EUR) 

Cijena 231.90 Kn (30.78 EUR)


 

Široka upotreba ploče za crtanje

 

Daska za crtanje je pogodna za umjetnike, ali također za studente arhitekture i drugih tehničkih škola, inženjere, dizajnere ili jednostavno entuzijaste. Savršeno za one koji vole slikati po prirodi jer su lagani i imaju jednostavan transport, mogu se uzeti bilo gdje za slikanje ili koristiti kao podlgoga za skiciranje. Također nudimo ploča za crtanje za djecu. Izvrsno za unutarnje i vanjske skice i dizajne, izrađene od izdržljivog i laganog drva. Drvena ploča za crtanje može se koristiti i kao podloga za slikanje ili skiciranje radi njihove stabilnosti.

 

Led podloga za precrtavanje

 

Profesionalna podloga sa LED osvjetljenjem COPIC za precrtavanje grafičkih crteža, skica i ilustracija. LED uređaji su trenutno vrlo popularni. Zahvaljujući ugrađenom svjetlu koje osvjetljava ovu ploču na specifičan način, Vi ćete lako precrtati i najsitnije detalje. Sadrži baterije koje traju i do 50 000 sati, tako da će Vam dugo vremena služiti. Pogodna je za studente, dizajnere, projektante, manga crtače ili crtače stripova. Zbog njenih kompaktinih dimenzija, lako ćete je ponijeti bilo gdje.

ODg1MT