Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Uljane boje za slikanje


Kn
Kn


Uobičajena cijena 28.50 Kn

Cijena 19.49 Kn

akcija
Uobičajena cijena 54.90 Kn

Cijena 52.90 KnUobičajena cijena 21.90 Kn

Cijena 18.49 Kn

Uobičajena cijena 36.90 Kn

Cijena 29.90 KnUobičajena cijena 69.90 Kn

Cijena 51.90 Kn 

Cijena 21.90 Kn


 

Profesionalne uljane boje za najbolji efekat na vašu sliku

 

Ove boje imaju dugu tradiciju, vidljiva u radovima najpoznatijih umjetnika. Sastav uljanih boja je pigmentni prah. Važno je odabrati visokokvalitetne uljane boje za slikanje za postizanje željenih rezultata. Uljane boje za platno imaju sporo vrijeme sušenja, za koje se boje ne mijenjaju. Koji je brand idealan za vas?

 

Uljane boje branda Umton najbolji su izbor za umjetnike, studente ili profesionalne umjetnike. Sadrže pigmente visoke kvalitete, ekološki su prihvatljivi, bez abrazivnih premaza.

 

Za profesionalno likovno obrazovanje i kreativno slikanje uljanim bojama preporučujemo boje poznatog branda Royal Talensa, što obećava Rembrantovu jedinstvenu kvalitetu boja. Dostupni su 120 nijansi, s čistoćom pigmenta, podijeljene u 4 kategorije, transparentne, polutransparentne, pokrivne i polupokrivne.

 

Uljana boja marke Winsor & Newton nudi kvalitetu po povoljnim cijenama. Prikladni su za upotrebu u školama i idealni su za one koji ne mogu koristiti razrjeđivače, jer imaju posebna svojstva, tj. ne trebate ih razrjeđivati terpentinom, dovoljno je vode. Imaju dobru koncentraciju pigmenta, što određuje izvrsnu pokrivenost i intenzitet boje.

 

Slikanje s uljanim bojama od poznatog branda Van Gogh, pogodne su za umjetnike koji preferiraju kvalitetne i nevjerojatne efekte Slikanje će zasigurno biti pravo zadovoljstvo. Boje su snažne i intenzivne, mogu se miješati, jednostavni su za uporabu i imaju dugovječnost.

NDIzY