Akrilne boje za slikanje

 


Akrilne boje
su jednostavne za korištenje, što ih čini pogodnim u širokom rasponu umjetničkih, ukrasnih i zanatskih primjena. Akrilna boja može obojiti praktički bilo što. Dok ih umjetnici koriste na razvučenom pripremljenom platnu, papiru ili kartonu, akril se može nanositi i na drvo, kožu, tkaninu, cement, staklo, ciglu, keramiku - gotovo bilo koju nemasnu površinu.


Kn
Kn
Uobičajena cijena 519.00 Kn

Cijena 359.00 Kn

novo


Uobičajena cijena 668.86 Kn

Cijena 460.54 Kn

novo


Uobičajena cijena 810.96 Kn

Cijena 691.18 Kn

novo


novo


Uobičajena cijena 119.00 Kn

Cijena 99.00 Kn

novo
akcija


novo


Uobičajena cijena 72.90 Kn

Cijena 57.90 Kn

novo
Uobičajena cijena 126.41 Kn

Cijena 100.37 Kn

novo


Uobičajena cijena 77.90 Kn

Cijena 64.90 Kn

novo
Akrilne boje - moderni pomoćnici slikara

Akrilne boje su vrlo mlada slikarska tehnička pomagala. Za razliku od uljanih boja ili akvarela, nudi brojne prednosti putem svoje kvalitete. Akrilne boje su izrađene od kvalitetnih pigmenata boje. Kvalitetne smole koriste se umjesto ulja za vezivo. Otkrijte savršenu usklađenost nijansi akrilnih boja, koje se na bazi vode brzo suše.

Odaberite u našoj online trgovini najjeftinije kvalitetne akrilne boje na tržištu!

 

Akrilne boje znače određene prednosti

Akrilne boje danas se najčešće koriste kao zamjena uljanim bojama. Njihova najveća prednost je da su topive u vodi i da se brzo suše. Dakle umjetnik nema problema s čekanjem za nanošenje slojeva. Akrilne boje nemaju negativaj utjecaj na akvarel. Još jedna prednost je ekspresivnost boja i njihova punoća, što se može dočarati jedino akrilnim bojama.

Odaberite akrilne boje i uštedite vrijeme i novac!

 

Kupujte brzo i povoljno


Ne želite se naprezati i zamarati sa pretragom akrilnih boja po tradicionalnim dućanima? Konvencionalni dućan nikada ne može ponuditi takve uvjete i cijene kao online trgovina poput nas. Ostanite u udobnosti svog doma i samo nam recite gdje želite dobiti Vašu robu.

Slikaje s akrilnim bojama bez bespotrebnog zamaranja!


10 FUN FACTS ZA AKRILNE BOJE

1. Akrilna boja je boja koja se izrađuje iz kombinacije pigmenta i akrilne polimerne emulzije, koja sadrži akrilnu smolu i vodu.
2. Smola koja se koristi u akrilnim bojama prvi je patentirao 1915. godine kemičar i izumitelj Otto Röhm iz Njemačke.
3. Akrilne boje počele su se razvijati od 1920-ih do 40-ih, a komercijalno ih je bilo moguće kupiti u 1950-ima.
4. Akrilna boja je praktična boja pri čišćenju, budući da je topiva u vodi, što je obično uklanja lako vodom, ali nakon što se osuši na platnu, može se pokazati da je teško ukloniti.
5. Akrilne boje imaju svojstva koja se mogu lako izmijeniti sa sredstvom ili vodom, što može utjecati na izgled nakon sušenja, kao i na njegovu teksturu i tvrdoću.
6. Akrilne boje često mogu nalikovati uljnim bojama ili vodenim bojama, ili imaju jedinstvenu teksturu akrila.
7. Akrilne boje bile su popularne tijekom razdoblja pop umjetnosti, apstraktne umjetnosti i fotorealizma u 1900-ima, a ostale su vrlo popularne zbog svoje fleksibilnosti, pružajući manje pucanja; raznovrsnost; i njihove karakteristike za brzo sušenje.
8. Slikanje akrilnim bojama daje vašem djelu oštar, jasan i podebljan efekat. Akrilna boja ima tendenciju se sušiti prilično brzo, mada možete dodati medij za sporije sušenje akrilne boje koji će usporiti proces sušenja.
9. Akrilne boje često se koriste u školama jer se mogu proizvesti s netoksičnim sastojcima, a umjetnici ih profesionalno koriste.
10. Postoje dvije glavne kategorije akrilne boje, a one uglavnom odražavaju kvalitetu i koliko pigmenta postoji u boji. Prva kategorija su akrilne boje za profesionalne umjetnike, oni sadrže više pigmenta. Druga kategorija su akrilne boje za studente i početnike, jeftinije su i s manje pigmenta.

ZWE0N