Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

ROBA NA AKCIJI

Cijena                       
Cijena                       

Nerchau proizvodi


Kn
Kn

 

Boje za slikanje Nerchau

 

Ako volite slikati na različitim površinama, poput stakla, porculana, keramike ili volite slikanje i oslikavanje svile, preporučujemo njemačkog branda profesionalnih kvalitetnih boja Nerchau.

 

Boja za tekstil

 

Boje za tekstil su topljivi u vodi s visokokvalitetnim pigmentima i otporni na svjetlost. Boje se mogu kombinirati kako bi se stvorile nove nijanse. Prirodne tkanine i miješane sintetičke tkanine jako dobro upijaju ove boje. Kad se boje fiksiraju glačalom, tkanine se mogu normalno koristiti i oprati u stroju. Možete ukrasiti hlače, majice, torbe, kišobrane ili nacrtati na plahtama. Vježbajte svoju maštu i kreativnost s ovim tekstilnim bojama ili isprobajte tekstilni marker. Također možete koristiti i flomasteri za tekstil.

 

Boje za staklo

 

Boje su na vodenoj osnovi i nanose se izravno iz boce. Prvo, konture moraju biti nacrtane i mogu se bojati oko 30 minuta nakon sušenja. Nakon otprilike 24 sata, suhi uzorak uklanja se s folije. Može se montirati na sve glatke površine poput stakla, zrcala i drugih. Čak i nakon sušenja, stvoreni dizajn je ljepljiv i može se ukloniti nekoliko puta. Boje su kvalitetne i otporne na svjetlost.

 

Boja za porculan

 

Boje su svijetle i izvrsne pokrivenosti, pogodne su za keramiku i porculan. Mogu se koristiti u školi, kao hobi i u svim slikarskim tehnikama. Porculanska boja može se nanositi izravno iz boce, a nakon pečenja 35 minuta na 150 ° C postaje vodootporna i atmosferska, a obojeni predmeti mogu se prati u perilici posuđa.

ZTdlODBjY