Slikarski stalci - Najveći izbor


Bez obzira je li slikate u ateljeu, kuhinji ili napolju, štafelaj je slikarov najbolji prijatelj. Štafelaji dolaze u različitim oblicima i veličinama. Kad odaberete slikarski štafelaj, važno je dobro razmisliti kakav ste slikar i zahtjeve koji su vam najvažniji. Kod nas možete naručiti po pristupačnim i snjiženim cijenama.


Kn
Kn
Uobičajena cijena 429.00 Kn

Cijena 279.00 Kn

novo


Uobičajena cijena 699.00 Kn

Cijena 549.00 Kn

novo


Uobičajena cijena 779.00 Kn

Cijena 629.00 Kn

novo
Uobičajena cijena 817.90 Kn

Cijena 711.90 Kn

novo


Uobičajena cijena 569.90 Kn

Cijena 524.90 Kn

novo


Uobičajena cijena 132.00 Kn

Cijena 119.00 Kn

novo


Uobičajena cijena 1,160.90 Kn

Cijena 892.90 Kn

novo


Uobičajena cijena 674.90 Kn

Cijena 599.90 Kn

novo
Uobičajena cijena 224.90 Kn

Cijena 186.90 Kn

novo


Uobičajena cijena 1,117.90 Kn

Cijena 892.90 Kn

novo


Uobičajena cijena 68.90 Kn

Cijena 52.90 Kn

novo


novo


novo


Uobičajena cijena 216.90 Kn

Cijena 149.90 Kn

novo


Uobičajena cijena 41.90 Kn

Cijena 35.90 KnUobičajena cijena 486.90 Kn

Cijena 374.90 KnŠto trebate imati na umu da biste odabrali idealni slikarski stalak za vas?

 

Imati idealan štafelaj pogodan za vaše potrebe, je mnogo bitno jer oni igraju vrlo važnu ulogu u životu svakog umjetnika. Nije važno jeste li početnik ili profesionalni slikar, slikanje na slikarski štafefalj omogućuje održavati pravilno držanje tijela tijekom rada i tako će proces biti vrlo ugodan i produktivan. Dostupni su u raznim oblicima, visine, veličine i boje, a također i materijal od kojeg se izrađuje je jedna od najvažnijih stvari u stvaranju vaših umjetničkih djela.

 

Stolni štafelaj

 

Ako imate ograničen prostor i želite raditi kod kuće, stolni štafelaji su idealni za vas jer ne zauzimaju puno prostora i lako se prilagođavaju vašim potrebama. Prednost je što se mogu lako sastaviti i staviti na stranu kad se ne koriste. Izrađene su od visokokvalitetnog drveta i pogodne su za svakodnevnu upotrebu. Idealne su za početnike i umjetnike koji vole prijenosni stalak za slikanje.

 

Štafelaj za slikanje u studiju ili ateljeu

 

Slikarski stalci u studiju prikladni su za visoko kvalitetno slikanje, izrađene su od drveta, veće i stabilnije od ostalih, idealno za profesionalce, ali i za početnike, imaju vrlo čvrstu strukturu, idealno ako više vremena provodite u studiju ili imate svoj prostor. U našoj online trgovini možete odabrati štafelaj A ili H. Štafelaj А je trokutast, dvije noge sprijeda i jedna straga. Ovaj trokutasti oblik pogodan je za uporabu i skladištenje jer se lako sklapa i ne zauzima previše prostora. Štafelaj H ima čvrstu podlogu i izdržljiv je, ali zauzima više prostora i ne može se lako saviti i sakriti.

Za one koji vole slikati u prirodi, najbolje rješenje je vanjski štafelaj, praktičan je, lako se prilagođava bilo kojem položaju, pogodan za vanjsku i unutarnju upotrebu, često se kombinira s paletama i kutijama u boji. Ima tri proširive noge koje se lako prilagođavaju bilo kojem terenu stabilnost, a također se lako savija, uz pomoći tekstilne trake možete ga bez problema držati sklopljenog. Lako se nosi, platno se može postaviti vodoravno ili okomito, što je idealno za profesionalce, početnike ili studente.

 

Slikarski stalak za djecu

 

Stalak za slikanje za djecu, za školarce slikare je idealan za crtanje ili izložbu dječjih radova u školama, udruženjima, raznim skupovima, likovnim kolonijama itd. Slikarski stalak je izrađen od čvrstog bukovog drveta, nije tretiran uljem ima podesivi gornji i donji držač platna koji u mnogome pomažu manipulaciju sa paltnima tijekom slikanja, ili se može iskoristiti i za ploču za crtanje. Lako se rasklapa i to će vam mnogo olakšati brz transport do bilo koje destinacije.NWIxMDgxZ