Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

LUKAS proizvodi


Kn
Kn
 

Cijena 82.90 Kn (11.00 EUR)

 

Cijena 69.90 Kn (9.28 EUR) 

Cijena 108.90 Kn (14.45 EUR) 

Cijena 56.90 Kn (7.55 EUR)


 

Slikarski pribor branda Lukas

 

Od dodataka za slikanje ovog branda preporučujemo slikarski kistovi od prirodnih vlakana tj. od vlakana repa. Idealne su za slikanje akvarelom. Kistovi su okrugli i imaju mekan vrh, srebrni držač i crna lakirana ručka. U našem asortimanu ćete naći kistovi za akrilne boje, kistovi za uljane boje i setovi kistova branda Lukas.
Špahtla za slikanje, fleksibilne su za nanošenje u boji, visoke kvalitete s lakiranom drvenom ručkom. Ova slikarska špahtla koriste se za nanošenje uljanih i akrilnih boja, strukturiranje paste i dr. Neki imaju poseban oblik koji se koristi ne samo za nanošenje boja, već i za njihovo uklanjanje.

 

Fiksativ sprej Lukas 400 ml

 

Fiksativ LUKAS u spreju sa UV zaštitom je odlično pomoćno sredstvo za konačni izgled umjetničke slike. Namenjen je za fiksiranje crteža, što štiti sliku od razmazivanja i koristi se za crteže nacrtanih ugljenom, olovkom ili pastelom. Boje izgledaju isto nakon fiskiranja. LUKAS fiksativ je bezbojni, brzosušeći, elastičan i lako se prima i ne žuti. Sadrži smolu, alkohol i UV apsorbiran filter.

NjRjZWV