Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja. U podešavanjima svog pretraživača, možeš promijeniti postavke vezane za kolačiće.

Slikarsko platno u roli i na metar


Prvoklasno slikarsko platno na metar od 100% pamuka. Izrađeno u Italiji. Pogodno za slikanje akrilnim i uljanim bojama


Kn
Kn
 

Cijena 1,179.00 Kndostava gratis


dostava gratis


Uobičajena cijena 11.99 Kn

Cijena 11.49 Kn


Zašto slikarsko platno u roli je najbolji izbor? 

Ako ste jedan od onih koji vole izrađivati platno na okviru i žele imati doista jedinstveno djelo koje ste stvorili od početka, sigurni smo da slikarsko platno na metar će biti idealan izbor.

Možete odabrati visokokvalitetno grundirano platno za slikanje u roli što garantira dugo trajanje, jer je platno izdržljivije i lako se mogu nanijeti sve vrste boja. Imamo crno platno koje nudi intenzivnije tamne boje, ili EKO platno u roli što je ekonomično s gramažom od 300 g / m2, s bijelom zadnjom stranom i PROFI tkanina sa smeđom pozadinom i gramaža od 320 g / m2, s bijelim premazom, s kojim svijetle boje postaju intenzivnije.


Slikarska platna u roli, izrađena od 100% prirodnog pamuka, dužina od 25m, a možete odabrati željenu širinu. Proizvedeno u Italiji, vrhunske kvalitete, prikladno za slikanje akrilnim i uljanim bojama. Odaberite savršeno obrezano platno prema svojim mjerenjima ili naručite cijelu rolu slikarsko platno.

ZmU2YWE