Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

UMTON proizvodi


Kn
Kn

 

Priprema za slikanje s uljanim bojama Umton

 

Da biste izradili pravo umjetničko djelo, ne morate štedjeti materijal, neophodni su Vam uljane boje, razrjeđivači i završni lak. Preporučujemo da isprobate proizvode brana Umton, sigurni smo da nećete požaliti.

 

Laneno ulje za slikanje upotrebljava se više jer boje koje se razrijeđivaju imaju više kromatske čvrstoće i ne postaju neprozirne. Jer medij za usporavanja sušenja boje daje relativno dugo vrijeme sušenja, pružajući priliku mnogim umjetnicima da poboljšaju svoj rad. U tu svrhu koriste se pripremni materijali. Polimerizirano laneno ulje jedan je od proizvoda koje profesionalni slikari koriste za razrjeđivanje uljanih boja. Razlika od klasičnog lanenog ulja je što se brže suši i postaje žuto. Terpentin je idealan za direktno razrjeđivanje boje. Kad je laneno ulje pregusto, možete ga razrijediti s malom količinom terpentinskog ulja. Od Umton-a ćete naći i akvarel boje i tempere boje branda Umton.

ZjY0ODE