Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI


Bob Ross kistovi


Kn
Kn
 

Cijena 179.90 Kn (23.88 EUR)


 

Kistovi za slikanje Bob Ross

 

Profesionalni slikarski kistovi poznatog branda Bob Ross ručno proizvedeni, nezamjenjivi su pribor za slikanje s kojim svaki slikar pretvara platno u izvanredno umjetničko djelo. Ručno izrađene umjetničke kistove od prirodnih vlakana prema specifikacijama slikara Boba Rossa, proizvode se posebno za tehniku mokrog ulja u koju je potrebno prvo nanijeti, a zatim dodati željene nijanse. Ovom tehnikom možete lako slikati oblake, šumu ili more.

 

Kistovi Bob Ross su idealni za osvjetljenje slike i pejzažno slikanje, imaju lakiranu drvenu ručku, aluminijski prsten i meko prirodno krzno. Neki kistovi su posebno proizvodeni za slikanje cvijeća, drugi su stvoreni za slikanje životinja. Umjetnički kisto Bob Ross proizveden je za pisanje, ima sve elemente potrebne za stvaranje najsuptilnijih detalja u umjetničkom djelu. U našem asortimanu ćete naći kistovi za akrilne boje i kistovi za uljanje boje.

MWEwM