Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI


Slikarska platna - za profesionalce i početnike

Slikarsko platno na okviru PROFI Laneno slikarsko platno na okviru MUSEAL


Kn
Kn


 

Cijena 18.29 Kn (2.43 EUR)Uobičajena cijena 42.90 Kn

Cijena 29.90 Kn (3.97 EUR)

azione


 

Cijena 14.79 Kn (1.96 EUR) 

Cijena 42.90 Kn (5.69 EUR)

Uobičajena cijena 17.99 Kn

Cijena 13.99 Kn (1.86 EUR)

Uobičajena cijena 669.00 Kn

Cijena 469.00 Kn (62.25 EUR) 

Cijena 19.90 Kn (2.64 EUR) 

Cijena 1,099.00 Kn (145.86 EUR)

dostava gratis


Uobičajena cijena 24.90 Kn

Cijena 19.49 Kn (2.59 EUR)

Kako odabrati najkvalitetnije platno za slikanje? 


Slikarsko patno nudi veliku praktičnost i omogućuva jednostavan prijevoz. Među širokim spektarom slikarskih platna, kao što je slikarsko platno na metar, slikarsko platno na okviru ili kaširano platno, trebate odabrati najbolje riješenje za Vas.

 

Slikanje na pamučnom platnu

U našoj online trgovini nudimo pamučno platno visokog kvaliteta, proizveđeno u Italiji, pogodno za studente i umjetnike. Vlakna su meka, prihvaćaju i podržavaju širok spektar akrilnih i uljanih boja. Prednost je u tome što je ono jeftinije od lanenog platna, ali je istovremeno i vrlo nežno pa zahtijeva više pažnje jer je vrlo osjetljivo na klimatske promjene. Ali s druge strane, modernizacija tehnike dovela je do toga da je pamučno platno gotovo iste kvalitete kao lan, i to po mnogo povoljnijoj cijeni.

 

Slikanje na lanenom slikarskom platnu

Laneno slikarsko platno je otpornije od pamučnog platna i zbog toga ono ostaje najpoželjnija površina za slikanje profesionalnim umjetnicima ali, kako je skuplje, ne preporučuje se početnicima koji žele eksperimentirati. Platno je izrađeno od izdržljive, fleksibilne i elastične tkanine. Ako želite da vaša slika traje zauvijek, onda JE laneno platno dobra investicija. Laneno platno odlično reagira na klimatske promjene i pogodno je za bilo koju vrstu slikanja.

 

Bijelo i crno grundirano platno

U našem webshopu možete kupiti pripremljeno platno, s bijelim premazom, kako bi boje postale intenzivnije, osobito ako radite svijetlim nijansama. Ali ako želite tamnije i intenzivnije nijanse, crno platno će biti idealno za vas.

 

Slikarsko platno u roli

Slikarsko platno u roli prodaje se na metar, izrađeno je od pamuka ili lana, prednost je niska cijena, ali za neke znači previše posla. Jer da bi se moglo montirati potrebni su dodatne alati kao što su kliješta i drvene letvice za okvir.

 

Primirano platno na kartonu

Slikarsko platno na kartonu je idealna varijanta za početnike i hobiste. To je platno izrađeno od pamuka, zalijepljeno na kartonu i skoro uvijek je pripremljeno za slikanje, može se pronaći u okruglim i ovalnim oblicima i ima pristupačnu cijenu. Slikarsko platno na okviru je još jedna varijanta, također se može biti izrađeno od pamuka ili lana, s različitom veličinom, sa ili bez grunda i u različitim debljinama.

 

Da ne biste ograničili svoju kreativnost samo kako biste uštedjeli novac, dobro razmislite koji oblik najbolje odgovara vašem stilu i kupite onaj najbolji za vas u našoj online trgovini.

Yzk3NjcxNT