Okrugli slikarski kistovi


Okrugli kistovi
su među slikarskim priborom jedni od najbitnijih za izradu umjetničkih djela. Najčešće se koriste za oslikavanje ravnih površina i nanošenje preciznih nijansi boja. Prema podrijetlu vlakna podjeljeni su na kistove prirodnih vlakna i sintetičkih vlakna. Pogodni za arkilne boje, akvarel, uljane boje. U umjetničkom svijetu nezamenljivi su zbog svoje visoke kvalitete, precizne proizvodnje i zato što savršeno nanose boju.


Kn
Kn
Uobičajena cijena 4.99 Kn

Cijena 3.49 Kn

novo
akcija


novo


novo


novo
 

Okrugli kistovi za slikanje – koji oblik odabrati i za koju upotrebu?

 

Uvijek tražite slikarski kistovi koji su jednostavni za upotrebu i lagani za držanje tijekom slikanja, mnogi se umjetnici slažu da je vrijedno investirati u kistove. Postoji mnogo vrsta kistova za svaki ukus, svaki kist radi svoj posao i pomaže vam nacrtati tanke crte kako biste naglasili detalje i stvorili različite efekte. U ovoj kategoriji naći ćete kistovi s okruglim vrhom, bilo koje boje, s prirodnim ili sintetičkim vlaknima.

 

Okrulgli kistovi za akrilne boje i kistovi za uljane boje

 

Za slikanje s akvarelom ili uljanim bojama, naći ćete kistove različitih veličina, s prirodnim ili sintetičkim vlaknimavisoke kvalitete za najbolji efekat. Ovi okrugli kistovi idealni su za pisanje i kaligrafiju i dolaze s prirodnim vlaknima. Početnicima će možda biti teško koristiti ove kistove, ali s vremenom će naučiti karakteristike svakog kista. Slikarski kist s finim vrhom koristi se za detalje, a kist sa ekstra finim vrhom idealan je za detalje, za pisanje i definiranje. S bojama koje se mogu miješati u vodi upotreba ovih kistova je prikladnija i imaju dobar kapacitet za zadržavanje boje.

Uz redovitu upotrebu možete otkriti da su vam ovi kistovi najprikladniji, naša je ponuda vrlo bogata, odaberite od branda kistova Da Vinci, Roubloff i mnogih drugih, oni sigurno će zadovoljiti vaše ukuse.

ZmQxMT