Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI

Cijena                       

Hobby pribor za slikanje


Kn
Kn
 

Cijena 89.90 Kn (11.93 EUR)

novo


 

Cijena 134.90 Kn (17.90 EUR)

novo


novo


novo


novo


novo


novo
 

Cijena 89.90 Kn (11.93 EUR)

novo
novo


novo


 

Cijena 54.90 Kn (7.29 EUR)

novo


novo


Uobičajena cijena 13.99 Kn

Cijena 12.49 Kn (1.66 EUR)

novo
 

Cijena 49.00 Kn (6.50 EUR)

novo


 

Cijena 17.29 Kn (2.29 EUR)

novo


 

Cijena 24.90 Kn (3.30 EUR)

novo


 

Uklonite stres novim hobijem!

 

Da biste poboljšali svoje slobodno vrijeme, pronađite zanimljive i zabavne aktivnosti, poput slikarstvo ili kaligrafije. Pokušajte slikati na staklu, keramiku ili tkaninu i poboljšajte svoju kreativnost i produktivnost! Pokušajte slikati ono što vidite oko sebe, predmete, cvijeće i pejzaže ili pokušajte apstraktno slikanje, možda je ovo idealno za vas. Ne morate imati prirodni talent, eksperimentirajte s različitim bojama, materijalima i posebnim tehnikama.

 

Slikanje na različitim površinama

 

Slikanje na tekstilu, je kreativan način korištenja estetskog osjećaja tkanine. Možete ga isprobati na majicama, hlačama, jastucima, svili i ukrasiti ih na bezbroj načina. Slikanje po staklu vrlo je zabavna tehnika i ona koja puno opušta. Ovo je jednostavna tehnika ako odaberete ravnu staklenu površinu. Slikanje na keramici ili porculan poznato je stoljećima, a s njega možete izraditi prekrasne predmete. Uvijek možete biti različiti i originalni, ali možete i pokušati slikati tradicionalne ukrase.

 

Hobby pribor za male umjetnike

 

Umjetnički set za slikanje po brojevima idealan je uvod u slikarstvo, bez obzira na dob ili iskustvo. Ovaj je set pogodan za djecu od 8 godina, ali sigurni smo da će se i odrasli zabavljati s tim. Boje se moraju primijeniti na polja označena odgovarajućim brojem. Ako polje sadrži dva broja, potrebno je pomiješati dvije odgovarajuće boje. Boje se brzo isušuju i ne treba ih popravljati. Odaberite pravi pibor za slikanje, odaberite pravi dizajn, slijedite upute i stvorite svoje remek-djelo.

 

Dekorativne tehnike

 

Dekorativna tehnika decoupage koristi rezove tiskanog papira, tkanina ili plastike raznih oblika, boja i veličina u estetske svrhe i postavlja se na različite predmete poput plastike, drveta, terakote, stakla, metala i drugih. Dekupaž na drvetu je vrlo korisna tehnika za poboljšanje estetike predmeta.

Ako volite scrapbooking, ako želite sačuvati svoja sjećanja, ideje, fotografije ili važne recepte, kupite bilježnicu i visokokvalitetni papir za scrapbooking. Oslobodite maštu, ukrasite osobna i obiteljska sjećanja u raznim ukrašenim i scenarijskim fotoalbumima. Ovo je jedna od tehnika koja razvija maštu i kreativnost. Odaberite široku paletu proizvoda za ovaj hobi, poput markera, drvene ukrase ili šablone za rezbarenje i mnogih drugih.

MTVlNDFk