Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI


Akrilni markeri za slikanje


Kn
Kn


Uobičajena cijena 48.40 Kn

Cijena 29.90 Kn (3.97 EUR)











 

Cijena 29.90 Kn (3.97 EUR)


Umjetnička sloboda akrilnim markerima!

 

Zahvaljujući svom intenzitetu boja, on novi je i pionirski proizvod u akrilnim bojama i zauzima vodeće mjesto u umjetničkom slikarstvu, dizajnu i grafici. Markeri za slikanje za slikanje i ukrašavanje postali su vrlo popularni sredstava posebno za dizajnere, ilustratore i umjetnike. Akrilni markeri su umjetnička metoda koja omogućuje spontanost u slikarskim poslovima i idealna je za detalje, jer se lakše nanosi nego akrilne boje u tubi.

 

Isprobajte akrilne markere poput brandova Amsterdam, Molotow i Triton. Ovi brandovi nude set akrilnih markera koji su također pogodni za razne površine kao što su drvo, papir, staklo, metal, plastika. Kada se osuši, otporan je na vodu. Isprobajte različite stabilne i sjajne nijanse ili isprobajte crni akrilni marker, a oba su izvrsna za kombiniranje s tehnikom ukiseljenja.

 

Možete koristiti akrilni flomasteri s različitim veličinama vrha poput 4 mm ili 2 mm. Zahvaljujući njihovim praktičnim dimenzijama čak ih možete nositi u džepu. Odaberite svoju omiljenu nijansu i dodajte boju svom životu.

MmY1ODM3O