Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI

Cijena 13.79 Kn (1.83 EUR)
Cijena 91.90 Kn (12.20 EUR)

Slikarski kistovi za podlogu i primiranje


Kn
Kn


Uobičajena cijena 29.90 Kn

Cijena 22.90 Kn (3.04 EUR)Uobičajena cijena 28.90 Kn

Cijena 22.90 Kn (3.04 EUR)

Uobičajena cijena 28.90 Kn

Cijena 22.90 Kn (3.04 EUR)Uobičajena cijena 27.90 Kn

Cijena 22.90 Kn (3.04 EUR)


Slikarski kistovi za podlogu, kako postići bolji efekat?

 

Ako kupljeno platno nije spremno, nakon što ga pričvrstite na okvir, morat ćete ga pripremiti s grundom. Priprema platna za slikanje jednostavan je postupak koji se mora učiniti kako bi se zaštitila površina. Nakon što se prvi sloj temeljito osuši, ponovite postupak još 2-3 puta s kistom. Na kraju ćete vidjeti da grund nalikuje na platnu, i tada možete biti sigurni da ste spremni za slikanje, samo morate obratiti pažnju na odabir pravog grunda za tehniku na kojoj radite, bilo da se radi o slikanje s akrilnim ili uljanim bojama.

 

Ali ovaj pripravak neće donijeti pozitivne i potrebne rezultate ako ga ne koristite pravilne kistovi za slikanje. Ravni kistovi za akrilne boje i kistovi za uljane boje idealni su za velika radna mjesta, za nanošenje boje na velike površine, za osnove i pripreme, kao i za primjenu završnih boja. Kistovi Royal & Langnickel i Bob Ross razlikuju se od ostalih kistova za boje uglavnom po obliku dlaka. Krajevi vlasi mogu biti ravni, srednje dugi ili kutni.

NDdiNj