Pasta i gel za strukturu

 

► Rad na platnu nikad nije dosadan. To je razlog zašto u ponudi imamo gelove i strukturne paste koje su

neophodne svakom umjetniku.

Danas po nevjerojatnoj cijeni od 12.9 kn

Koji će proizvod biti Vaš?

 

 


Kn
Kn


 

Cijena 91.90 Kn 

Cijena 81.90 KnUobičajena cijena 52.90 Kn

Cijena 49.90 KnUobičajena cijena 59.90 Kn

Cijena 49.90 KnUobičajena cijena 64.90 Kn

Cijena 57.90 Kn

 

Cijena 57.90 Kn 

Cijena 21.50 Kn 

Gel medium za vašu sliku u vaš hobby

 

I u slikarstvu i u tehničkom hobiju, strukturalna pasta i akril gel vrlo su važni dodaci koji mogu u potpunosti promijeniti način korištenja akrilne boje i stoga obogatiti svoje projekte novim i jedinstvenim efektima reljefa. Akrilne paste proizvode se u različitim bojama, različite gustoće i strukture. Možete ih koristiti pomoću šablona kao dodataka za decoupage, scrapbooking, drvene kutije i mnoge slične načine ukrašavanja predmeta za vaš interijer. Postoje različite vrste medija koji pomažu u modificiranju, smanjenju, skraćenju ili poboljšanju određenih značajki boja koje se koriste za slikanje.

 

Ako želite dodati reljef svom platnu i stvoriti igru ravnih i izbočenih površina, možete dobiti s tim proizvodima. Glavna razlika između paste i gelova je u boji: pasta je bijela i u staklenci, i nakon nanošenja i sušenja, dok je gel također bijel, ali kada se osuši na površinama, postaje potpuno transparentan.

 

Strukturalne paste i gel medije

 

Strukturalna pasta treba nanositi špahtlom i pogodna je za stvaranje efekta starenja. Nakon sušenja može biti sjajna, neprozirna ili prikrivena. Nanesite sloj debljine 1-4 mm i špahtlom poravnajte površinu. Da biste stvorili učinak starenja, osušite površinu pomoću moćne sušilice (1800 W) unutar 10 minuta nakon nanošenja paste, osušite na udaljenosti od oko 10 cm dok se ne pojave ostale pukotine. Ostavite da se potpuno osuši.

 

Za koje se površine mogu koristiti?

 

Pasta za modeliranje i gel medije pogodni su za stvaranje plastičnih površina, mogu se koristiti kao temeljni premazi za stvaranje različitih pozadina, za stvaranje različitih efekata ili se može koristiti kao ljepilo za kolaž. Na tržištu ćete pronaći mnoge vrste paste. Pentart je najpoznatija marka s mnogim novim proizvodima, tako da imamo i paste na bazi trave, kamenje, metal, rezanci, vosak i mnoge druge paste i gelovi koje možete obogatiti dodavanjem boja, pudera, pigmenata ili kolekcija. Koristite ih na papiru, kartonu, drvu, metalu, staklu: prikladni su za gotovo bilo koju podlogu, kao i same akrilne boje.

ZWEwMGYyY