Lefranc & Bourgeois proizvodi


 

Akrilne boje

 

Akrilne boje francuskog branda Lefranc & Bourgeois imaju idealnu strukturu za svakog početnika, studenta i profesionalaca. Ove su boje intenzivnih, homogenih nijansi, veće kvalitete i izvrsne cijene. Lako se nanose, prekrivaju i istovremeno prilično su guste, tako da je vidljivo svako nanošenje kistom. Akrilna boja jedna je od najkorištenijih u slikarstvu jer se razrjeđuje vodom, jednostavna je za upotrebu i brzo se suši. Mogu se koristiti na različitim površinama kao što su platno, drvo, papir, kamen ili glina. Lakše je nanijeti s prirodnim ili sintetičkim kistova, ali možete koristiti i špahtlu. Boje se mogu kombinirati na paleti kako biste stvorili nove nijanse pomoću špahtle. Za stvaranje različitih struktura mogu se koristiti strukturne paste ili gelovi u kombinaciji s akrilom i nanijeti špahtlom. Nakon uporabe, kistove i štahtle mogu se očistiti vodom.

 

Boje za tekstil

 

Boja za tekstil ovog branda može se razrijediti vodom, prikladna za slikanje pamučnih ili lanenih tkanina, koje se mogu kombinirati, radi lakše nanošenja boja, preporučujemo konturu za tekstil. Prije nanošenja boje na tkaninu, ona se mora oprati bez omekšivača. Mora se sušiti najmanje 24 sata, a nakon što se boja osušila mora se glačati, a važno je umetnuti tkaninu između lista novina (ili bilo kojeg sličnog materijala). Oba dijela tkanine moraju se glačati u razmaku od 5 minuta pri temperaturi od 150 ° C (vuna / svila). Na kraju, preporučujemo pranje rukom ili u perilici rublja na 40 ° C.

 

Boje za staklo

 

Boja za staklo VITRAIL francuskog branda Lefranc & Bourgeois, intenzivne i jasne boje pomoću kojih ćete stvorit potpunu imitaciju vitraža. Boje su otporne na sunčeve zrake i zbog toga ne blijede. Također mogu se miješati više nijasnsi boja. 

YWUyN