Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

Royal & Langnickel proizvodi

 

 


Kn
Kn
Uobičajena cijena 125.00 Kn

Cijena 109.00 KnUobičajena cijena 158.00 Kn

Cijena 129.00 Kn

novo


Uobičajena cijena 96.90 Kn

Cijena 77.90 Kn

novo


 

Cijena 29.50 Kn

novo


 

Cijena 42.90 Kn

 

Cijena 42.90 Kn

novo


 

Cijena 16.99 Knnovo


 

Slikarski pribor i različite vrste boja

 

Poznati američki brand Royal & Langnickel proizvodi visokokvalitetni umjetnički materijal. Svi proizvodi izrađeni su s pažnjom i po najvišim standardima. Iz široke palete proizvoda ovog branda možete odabrati različite boje, kistovi za slikanje, akrilne boje, uljane boje ili set za skiciranje.

 

Akvarel boje idealne su za sve ljubitelje akvarelnog slikanja i praktičnog seta sa svim osnovnim stvarima bit će to pravo zadovoljstvo. Uljane boje su idealne za miješanje jedna s drugom i istraživanje teorije boja i eksperimentiranje. Pogodni su za umjetnike svih razina bez obzira na njihovu dob i iskustvo. Akrilne boje su visokokvalitetni pigmenti, mogu se razrijediti u vodi i mogu se miješati da daju savršenu boju. Mogu se koristiti na papiru, tkanini, platnu, metalu, keramici i drugim površinama. Postoje različite vrste pastela, uljane pastele koji izgledaju poput voštanih boja, ali boje su intenzivnije i živopisnije te se mogu koristiti za stvaranje pastelnih slika.

YzA5YTkzN2