Set akrilnih boja


Kn
Kn


Uobičajena cijena 838.50 Kn

Cijena 729.00 KnUobičajena cijena 125.00 Kn

Cijena 99.00 Kn

akcija
Uobičajena cijena 74.90 Kn

Cijena 62.90 Kn

Uobičajena cijena 249.00 Kn

Cijena 209.00 Kn

novo
akcija


novo


novo


novo


Uobičajena cijena 383.80 Kn

Cijena 329.00 Kn

novo


Sve akrilne boje zajedno i odmah dostupne?

 

Ako tražite set akrilnih boja, koji vam nudi tisuće mogućnosti za umjetničko izražavanje, na pravom ste mjestu. Kompleti boja vrlo su praktični i prije svega ekonomični pribor za slikanje, sa svim bojama koje su vam dostupne i umjetnost možete stvoriti odmah, jer nudimo sve što istinskom umjetniku treba.

 

U našoj online trgovini možete odabrati različite veličine seta ovisno o broju boja u setu. Boje su uvijek raznolike. Nudimo visokokvalitetne i dugotrajne akrilne boje. Akrilne boje u setu također su odličan dar i za početnike i za profesionalne umjetnike.

 

Za slikanje akrilnim bojama preporučujemo brand Kreul, koji su najkvalitetniji i pigmenti pogodni i za početnike i za umjetnike. Ali za iskusne slikare koji zarađuju novac slikanjem, preporučujemo akrilna boja od brandove Winsor & Newton, Royal Talens i Nevskaya Palitra-Master. Izbor na akril boje ovisi o tehnici koju slikar koristi, ali i o njegovom ukusu i budžetu.

 

Postoje tisuće mogućnosti umjetničkog izražaja akrilnom bojom za slikanje a jedino ograničenje njegove uporabe je u granicama mašte.

MTE4YzRm