Brandovi u našoj ponudi

 


Kn
Kn
Uobičajena cijena 2.29 Kn

Cijena 1.49 Kn 

Cijena 29.50 Kn

novo


 

Cijena 42.90 Kn 

Na jednom mjestu najboljih svjetskih brandova za vašu umjetnost

 

Na našoj web stranici pronaći ćete sve materijale za svoju umjetnost, samo trebate izabrati između dostupnih brandova. Imamo najbolju paletu kreativnih dodataka za vaše omiljene hobije, svih vrsta profesionalnih boja, akrilnih, uljanih boja, akvarela, kistovi, štafelaja, platna za slikanje, olovaka, flomastera i mnogih drugih. Sigurni smo da ćete pronaći sve što možete zamisliti.

 

ARTMIE je marka umjetničkog materijala stvorenog iz ljubavi prema umjetnosti. Možete odabrati visokokvalitetni, lagani i stabilni štafelaj dizajniran za vanjsku upotrebu ovog branda. Nakon upotrebe, držač se može bez problema savijati i fiksirati pomoću remena od tkanine. Idealno za profesionalne umjetnike, početnike i studente. Nudimo i ARTMIE slikarsko platno, izrađeno od 100% pamuka, s dvije trake, pogodne za slikanje u bilo kojoj boji.

 

Pentart, jedan od najistaknutijih stvaralaca u kreativnom svijetu, ima najbolju zalihu kreativnog materijala. Odaberite akrilnu boju, teksturalnu pastu, pouring medium i još mnogo toga. Akrilne boje na bazi vode su topljive u vodi, imaju izvrsnu neprozirnost i otporne su na vodu nakon sušenja. Boje za takninu ovog branda su guste, a neke sadrže i pigmente za metalni efekat. Idealno za ukrašavanje svijetlih i tamnih tkanina.

 

Profesionalne markere i olovke u boji dizajnirane u Velikoj Britaniji branda Chameleon. Flomasteri su proizvodi profesionalne kvalitete, na bazi alkohola. Čak će i najzahtjevniji umjetnici biti zadovoljni, a možete izabrati između 30 intenzivnih laminata različitih nijansi.

 

Winsor & Newton je jedan od najpoznatijih brandova u svijetu. Imaju ogroman asortiman uljanih boja sa savršenim pigmentima i jamstvo kvalitete, guste i trajne boje koju preporučuju slikari. Boje se brzo suše jer su izrađene od akrilne smole.

 

Profesionalni kistovi za slikanje ruskog branda Roubloff vrlo su popularni kod umjetnika širom svijeta. Povijest branda počinje 1988. godine, a proizvodna tehnologija neprestano se razvija kako bi zadovoljila potražnju potrošača. Cijeli proces proizvodnje strogo je kontroliran i svaka faza je usavršena, ručno su izrađena u prirodnom krznu po sibirskoj tradiciji.

 

Idealni proizvodi za ukrašavanje branda DP Craft, za vaš hobi poput scrapbookinga ili ukrašavanja. Pronađite širok izbor ukrasnog papira, ukrasnih naljepnica za spomenar koja je jedna od tehnika koja razvija maštu i kreativnost, ukrašavaju osobna i obiteljska sjećanja u uređenim fotoalbumima.

 

Od širokog asortimana brandova dostupnih na našim stranicama su marke St.Petersburg, Copic, Chameleon, Winsor & Newton, Roubloff, Lukas, da Vinci, Daler-Rowney, Bob Ross, Ghiant, Pebeo, Kreul, Umton, Koh-I-Noor, Faber-Castell, Molotow, Lefranc & Bourgeois, Liquitex, Royal Langnickel, Nerchau, Giotto и Royal Talens.

M2RjY2YyZ