Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI

Cijena 89.90 Kn (11.93 EUR)
Cijena 81.90 Kn (10.87 EUR)
Cijena                       

umjetničke boje Schmincke

No product has been found in this section.


Umjetnički pribor Schmincke

"Težimo najboljem." Ovo je moto koji su prije mnogo godina osmislili osnivači kompanije Schmincke & Co., gospoda Hermann Schmincke i Josef Horadam. Od 1881. njihova je manufaktura postupno postala jedan od najpopularnijih svjetskih brendova za umjetnike.

Schmincke Horadam - prestiž profesionalnih slikara - akvarelista

Brand Schmincke već više od 130 godina ispunjava najviše standarde kvaliteta. Izuzetni pigmenti i jedinstvena svojstva posebno su povezani sa Schmincke akvarel bojama. Horadam, po kome se inače ove izuzetne akvarele i zovu, bio je poznat i po svojim super granulirajućim bojama Schmincke super granulating.

Schmincke Mussini i druge umjetničke poslastice

Ako više volite tradicionalni umjetnički materijal, sigurno će Vas oduševiti uljane boje Mussini. Prilikom izrade umjetničkog materijala Schmincke poštuju se najstroži standardi i procedure naučene od iskusnih akademskih slikara širom sveta. Druge poznate Schmincke boje uključuju akrilne boje studentskog kvaliteta Schmincke Akademie i profesionalni asortiman Schmincke PRIMAcryl. Ljubitelji airbrush-a vole da biraju iz širokog spektra Schmincke aerocolors. ARTMIE preporučuje ovaj brand umjetničkog pribora svima koji žele napredovati i otkriti pribor iz snova.

MDZhN2RiZ