Hobby akrilne boje


Kn
Kn
novo
Uobičajena cijena 19.90 Kn

Cijena 13.92 Kn

novo
akcija
 

Cijena 10.99 Kn

novo


novo


 

Cijena 30.90 Kn

novo
novo


Uobičajena cijena 46.10 Kn

Cijena 34.54 Kn

novo
akcija


Uobičajena cijena 23.00 Kn

Cijena 17.23 Kn

novo
akcija


 

Cijena 28.90 Kn

novo
Uobičajena cijena 38.40 Kn

Cijena 28.77 Kn

akcija


Uobičajena cijena 35.90 Kn

Cijena 20.90 Kn

novo


Akrilne boje za vaš omiljeni hobi!

 

Ako imate hobi gdje možete koristiti akrilne boje za slikanje, morate to maksimalno iskoristiti testirajući svoju umjetničku maštu i svoju jedinstvenu kreativnost. Oni su vrlo popularni uglavnom u raznim hobijima i dekorativnim tehnikama u kojima umjetnik u potpunosti koristi kreativni rad.

 

Poboljšajte svoje tehnike pomoću slikanje akrilnim bojama s brandom Pentart i svaki dan isprobajte nešto novo i originalno! Ove boje nude puno zabave i zanimljive kreativnosti, bez ograničenja, imaju veliku pokrivenost u samo jednom sloju, široku primjenu i kremastu konzistenciju. Ova akrilna boja je visokokvalitetna, razrijeđena vodom, izrađena od pigmenata i sintetičke smole, s sjajnim i prekrivajućim nijansama. Zahvaljujući njihovom jednostavnom pričvršćivanju na različite površine, mogu ih koristiti umjetnici, hobisti ili kipari, ali su prikladni i za tehniku decoupage. Nakon sušenja akril boje za slikanje postaju fine i otporne na površinska oštećenja.

 

U ovoj kategoriji pronaći ćete metalik boje, mat boje, sjajne boje ili akrilna boja u spreju. Neonske ili fosforne boje postale su vrlo popularne u nedavnoj prošlosti. Idealno za ukrašavanje drveta, gipsa, keramike, kamena, metala, plastike, platna, stiropora, papira i još mnogo toga.

YmY4Yzd