GHIANT proizvodi


Kn
Kn
Uobičajena cijena 26.90 Kn

Cijena 22.90 KnUobičajena cijena 67.90 Kn

Cijena 52.90 KnUobičajena cijena 67.90 Kn

Cijena 41.90 Kn

Uobičajena cijena 87.90 Kn

Cijena 69.90 Kn

novo


Uobičajena cijena 71.90 Kn

Cijena 56.90 Kn

novo


Uobičajena cijena 65.90 Kn

Cijena 37.90 Kn

novo


Uobičajena cijena 86.90 Kn

Cijena 69.90 Kn

novo

 

Ekološki slikarski pribor branda Ghiant

 

Brand Ghiant dobro je poznat u svijetu dodataka za slikanje, posebno za akrilna boja u spreju. Njihovi proizvodi se prodaju u više od 45 zemalja svijeta, visoko su kvalitetni i ekološki prihvatljivi, te stoga vrlo popularni.

 

Prajmer u spreju na bazi vode sadrži 90% manje otapala i 35% manje hlapljivih organskih spojeva. Ne blijedi, ne žuti, otporan je na UV zračenje i idealan je za pripremu platna prije nanošenja uljanih i akrilnih boja. Prije upotrebe ga treba miješati i nanijeti na tanki sloj od 20 cm. Za nanošenje drugog sloja pričekajte 2 sata da se osuši prethodni sloj.

 

Akrilni fiksativ u spreju tvara idealan zaštitni film za crteže olovkom, drvenim ugljenom, pastelom, akvarelom, papirnom tintom, kamenom, staklom ili porculanom.  Završni lak u spreju brzo se suši, elastičn je, ne lijepi se, a slike su neizbrisive. U našem asortimanu također možete naći i ljepilo u spreju izrađeno na vodenoj bazi od akrilne smole. Namijenjeno je svim podlogama od stiropora i mat lak u spreju.

 

Slikanje tkanina vrlo je jednostavno sa sprej za tekstil, idealan za sve kreativne ljude. Širok spektar boja u spreju koji se može izravno nanijeti na tkanine i različitih oblika, također se može koristiti za stvaranje željenih motiva. Prije nanošenja boje tkaninu dobro protresite sprej, nakon nanošenja boje je potrebno fiksirati glačalom na pergament papir, a zatim možete oprati tkaninu na maksimalno 30 ° C.

MmU3Nm