Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI


Kaširana slikarska platna na lesonitu debljine 3mm


Kaširano platno na lesonitu je premazano bijelom pripremom. Pogodno je za slikanje uljanim, akrilnim bojama i temperama. Naš eshop Vam nudi platna u više dimenzija. 


Kn
Kn
 

Cijena 14.79 Kn (1.96 EUR)

Koje je idealno platno za slikanje? 


Ako tražite nešto drugačije od klasičnih slikarska platna vi ste na pravom mjestu, jer imamo senzacionalnu ponudu na kaširano platno za vas. Riječ je o vrlo popularnom proizvodu koji udovoljava željama svih umjetnika, posebno mladih slikara kojima još uvijek nedostaje puno iskustva i treninga. 


Na ovo slikarsko platno možete slikati s akrilnim, uljanim bojama ili tempere, a vaš će rad biti vrlo atraktivan. Teže se probuši i laganije je. Debljina kartona je 3 mm. 


Platno se može pronaći u različitim veličinama i formatima, okruglo platno je vrlo popularno jer ima svoj izvorni oblik, razlikuje se od klasičnog platna, mnogo je jeftinije, i nudi nove alternative za stvaranje vaše umjetnosti. 


Platno na lesonitu (MDF) je mnogo stabilno i jednostavno za upotrebu, prekriveno je s bijelim grundom i pripremljeno je za slikanje. Idealno ako imate kući malog umjetnika koji voli umjetnost. Sigurni smo da im neće dosaditi jer je ovaj proizvod odličan izbor i zadovoljava sve umjetničke potrebe.

ODA3NWJmN