Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

ROBA NA AKCIJI


KOH-I-NOOR proizvodi

 

 

 

 


Kn
Kn
Uobičajena cijena 2.29 Kn

Cijena 1.49 Kn

 

Cijena 16.49 Kn 

Cijena 17.29 Kn 

Cijena 20.90 Kn 

Cijena 17.29 Kn

Uobičajena cijena 2.99 Kn

Cijena 2.99 KnUobičajena cijena 4.49 Kn

Cijena 3.19 Kn 

Cijena 13.29 Kn 

Cijena 12.49 Kn 

Cijena 7.69 Kn 

Cijena 0.79 Kn 

Školski i slikarski pribor branda Koh-I-Noor

 

Produkte branda Koh i Noor proizvode se u Češkoj i odgovara tržišnim i dizajnerskim potrebama, umjetnicima, školama i uredima. Imaju široku paletu proizvoda poput akrilne boje, akvarel boje, tehnička olovka, škare, suhe pastele, ravnala i mnogo druge.

 

Drvene bojice idealne su za škole i za slikanje velikih površina, jer ostavljaju vrlo intenzivan trag. Umjetničke pastele koriste se za crtanje, slikanje, i druge tehnike. Lagano ih možete nanijeti na površinu, idealne su za crtanje na papiru u boji. Možete ih miješati međusobno. Za bolji crtež preporučujemo upotrebu fiksatora kako bi se boja bolje stabilizirala na površini.

 

Blok za skiciranje od 20 (A4) ili 10 (A3) listova sa debelom teksturom papira koji je pogodan za crtanje pomoću pastela, ugljena, grafitnih olovaka, flomastera, vodenih boja ili tempera. Obradovat će ne samo dijecu i početnike, već I iskusne slikare.

 

Masa za modeliranje  je proizvod branda Koh-i-noor, proizvođača kvalitetnog školskog i uredskog pribora. Proizvod je namijenjen za oblikovanje kreativnih djela. Za razliku od drugih masa, ova ne mora biti sušena na visokim temperaturama. 

YmVjM2Q