Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI

Cijena                       

CHAMELEON proizvodi

 

 


Kn
Kn


novo


 

Cijena 36.90 Kn (4.90 EUR) 

Cijena 54.90 Kn (7.29 EUR) 

Cijena 54.90 Kn (7.29 EUR) 

Cijena 155.00 Kn (20.57 EUR)


 

Chameleon flomasteri i markeri za slikanje

 

Brand Chameleon u svoju ponudu nudi proizvodi s kojima crtanje bit će još zabavnije. Kombinirajte klasični flomasteri i usavršite crtež do najsitnijih detalja. Ako želite posvijetliti ili nijansirati svoj crtež, iskušajte markere koji sadrže bezbojni medij, također se koristi za miješanje klasičnih nijansi Chameleon foilmastera. Koristi se za prekrivanje i posvjetljivanje boje flomastera Chameleon. Tu je i flomaster za crtanje detalja s crnim pigmentima na bazi boje koji su trajni nakon sušenja. Imaju dva dodatna fina vrha 'Japanese SuperSoft' koja podsjeća na kist i kružni 'bullet' vrh, tinta je na bazi alkohola profesionalne kvalitete i može se nadopunjavati, a vrhovi se mogu mijenjati, idealno za sve kreativne papirologije, crtanje mange, grafiku i ostale umjetnosti.

 

Postoje i kartice za bojanje marke Chameleon uz koje se možete opustiti. Izrađene su za crtanje s flomasterima na bazi alkohola. Set sadrži 16 kartica s 8 cvjetnih motiva (2 od svakog motiva). Format je 10x15 cm, a možete ih staviti u džep i nositi ih sa sobom. Također pokušajte slikati sa drvene bojice branda Chameleon.

NzI3YTIxM