Drvene bojice


Kn
Kn
 

Cijena 49.00 Kn

novo


Uobičajena cijena 469.00 Kn

Cijena 299.00 Kn

novo
Uobičajena cijena 230.00 Kn

Cijena 155.00 Kn

novo


 

Cijena 119.00 KnUobičajena cijena 39.00 Kn

Cijena 27.50 Kn

akcija


Uobičajena cijena 838.50 Kn

Cijena 669.00 Kn 

Drvene bojice, idealne za sve uzraste!

 

Ovi bojice savršeni su za sve koji se žele slikati izvan svog ateljea, budući da trebate samo staviti blok papira и set bojica u torbi i imat ćete sve što je potrebno za stvaranje izvrsnog posla. Bojice za crtanje izrađene su od mina sastavljenа od pigmenti sitno pomiješani s kemikalijama, zatvoreni u drvenom omotaču. Pozitivna strana je što su prilično jeftine u usporedbi s drugim vrstama boja i jednostavne su za korištenje.

 

Bojice za crtanje – pravi užitak!

 

Prvo pripremite crtež olovkom, a da pritom ne izvršite preveliki pritisak na prvu fazu, tako da možete ispraviti bilo kakve greške, a zatim postupno poboljšavajte boje, i nastavite dodavati pojedinosti. Obično se crta na papiru, prikladno je da papir nije previše tanki da ne bi došlo do oštećenja od pritiska olovkom, ali mogu se koristiti i druge površine, poput kartona ili platna na kartonu. Jer profesionalne drvene bojice su čvrste, mogu se miješati na papiru, preklapajući se slojevi boje od svjetlije do tamnije. Te se boje mogu miješati istom tehnikom koja se koristi za olovku ili drveni ugljen, koristeći olovku za nijansiranje, prste ili tkaninu.

 

Jeste li pokušali slikati sa akvarel drvene bojice?

 

S ovim bojicama možete miješati boje prolazeći ih vlažnim kistom ili olovkom kako biste ih razmazali, što vam daje efekt slikanja. Ovi bojice na prvi pogled izgledaju kao normalne olovke, ali magija nastaje kad uzmete kist i vodu. Kad stavite vodu na mjesto gdje ste slikali ovim olovkama, vidjet ćete da boje postaju intenzivnije i izgledaju kao prave akvarel boje. Vaš će projekt biti jedinstven i originalan kombinacijom vlažnih dijelova, igre napetosti i kontrasta. Sjetite se samo da koristite deblji papir kada koristite vodu s akvarelnim bojicama. Postoje mnoge marke koje nude akvarelne boje, Faber Castell bojice su najbolji jer su mekane i bogate boje i velike svjetline. Kad ste sigurni u konačni rezultat, možete nanijeti lagani premaz fiksativom u spreju da spriječite da se boja isuši.

 

Koju marku odabrati?

 

Kad su u pitanju bojice, znamo da nisu svi iste kvalitete. Kvaliteta se vidi iz drveta, ali i otpornosti veziva i pigmenta na boju. Na pakiranju se obično navodi jesu li školski bojici, profesionalni ili umjetnički, pa čak i cijena bojica puno će vam reći o kvaliteti. Postoje različite vrste olovaka, preporučujemo marku Faber Castel, koji su visoke kvalitete, sa svijetlim bojama, tvrdim i čistim pigmentom i različitim nijansama.

YzI3ODQw