Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI


Daler-Rowney proizvodi


Kn
Kn
Uobičajena cijena 673.90 Kn

Cijena 369.90 Kn (49.09 EUR)

Black FRIDAY
Uobičajena cijena 673.90 Kn

Cijena 369.90 Kn (49.09 EUR)

Black FRIDAY


 

Cijena 35.90 Kn (4.76 EUR)

 

Cijena 37.90 Kn (5.03 EUR)

Uobičajena cijena 37.90 Kn

Cijena 16.90 Kn (2.24 EUR)Uobičajena cijena 39.90 Kn

Cijena 19.90 Kn (2.64 EUR)

Black FRIDAY


 

Cijena 52.90 Kn (7.02 EUR)

 

Slikarski pribor branda Daler Rowney

 

Odaberite visokokvalitetni umjetnički set i pribor, gdje se tradicija susreće s tehnologijom u proizvodnji na uljane boje, akrilne boje, blok za skiciranje, kistovi za slikanje i mnoge druge.

 

Uljane boje u setu

 

Za uljane boje koristi se precizna formulacija koja kombinira sadržaj ulja i visokokvalitetni pigment, miješaju se što je više moguće kako bi se dobila potpuna disperzija. To oslobađa sav intenzitet boje i stvara čvrstu i glatku konzistenciju. Mogu se nanijeti pomoću kista ili noža, mogu se miješati i održavati konzistenciju tijekom sušenja.

 

Akrilna boja

 

Akrilne boje koje se brzo suše, izvrsne su za slikare koji žele raditi brzo. Sadrže veću koncentraciju pigmenata drugih boja iste klase i različitih brandova. Oni su otporni na svjetlost, izdržljivi i imaju izvrsnu moć pokrivanja. Da biste dobili svjetlije nijanse, sve se boje mogu razrijediti vodom.

 

Slikarski kistovi

 

Kistovi za slikanje branda Daler Rowney, pogodni za bilo koju tehniku slikanja, akvarele, akril i ulje. Izrađeni su od kozje ili svinjske dlake i sa sintetičkim vlaknima, idealan za detalje, s drvenom ručkom i aluminijskim prstenom. Odličan izbor za početnike i studente.

MWNkYWJiNT