Liquitex proizvodi


Kn
Kn

 

Slikarski pribor i razne vrste akrilne boje Liquitex

 

Gusti, mat i prozirni medij može se koristiti u različite svrhe. Kada se osuši, proziran je i daje mat efekt. Preporučuje se kombinirati s gustim bojama. Možete ga koristiti za povećanje količine boje i njihove prozirnosti, kao pozadinu i alternativu gesso, impasto efektu, kolažima ili miješanju pigmenata u prahu.

 

Akrilne boje dizajnirani su za studente i umjetnike koji trebaju kvalitetu po pristupačnim cijenama. Svaka boja izrađena je kako bi prikazala svjetlinu i jasnoću pojedinih pigmenata u najboljem svjetlu.

 

Tekući medij Liquitex

 

Pouring medium je transparentan, sjajan i fluidan medij koji možete koristiti u raznim slikarskim tehnikama. Idealan je za stvaranje posebnog efekta prolijevanja. Koristi se u kombinaciji s akrilnim bojama. Efekat boja koji teče ili prolijeva, ne stvara nabore, pukotine ili mjehuriće u sloju boje nakon sušenja, je svjetla i izgleda vlažno čak i nakon sušenja, ne čini boju transparentnom, fleksibilan je, otporan na vodu nakon sušenja i ne žuti.

 

Završni lak u spreju Liquitex

 

Sjajni lak u spreju vodeće američke znamke Liquitex neophodan je proizvod za mnoge umjetnike. Namijenjen je završnom fiksiranju akrilne boje. Završni lak se brzo suši i na površini stvara zaštitni film koji štiti boje. Trajan je, ne žuti i vodootporan je nakon sušenja.

MDA1ZjFlO