Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI

Cijena                       

Pletenje, vez, šivenje


Kn
Kn
 

Cijena 27.50 Kn (3.65 EUR)

novo


 

Cijena 63.90 Kn (8.48 EUR)

novo


 

Cijena 9.39 Kn (1.25 EUR) 

Cijena 9.99 Kn (1.33 EUR) 

Cijena 28.90 Kn (3.84 EUR) 

Cijena 29.90 Kn (3.97 EUR) 

Cijena 33.90 Kn (4.50 EUR) 

Cijena 15.79 Kn (2.10 EUR)


Vunica za pletenje


Rad s vunom jedan je od najstarijih rukotvorina. Ipak, i dalje je vrlo omiljena i sve popularnija aktivnost čak i među mladima. Heklanje ili pletenje džempera ne mora da bude znanost ako koristite kvalitetan materijal. Tržište nudi široku paletu materijala - razne grube vune, ekološke vune, prediva za pletenje, vunice za majice, chunky predivo, bambusovo predivo, sintetičke vunice itd. Bilo da se bavite ručnim radom profesionalno ili ste potpuni početnik, sigurno ćete izabrati nešto iz naše ponude i napraviti nešto lijepo s nama.

Površinska dekoracija tekstila - vez


Vez je stoljećima vrlo popularna tehnika za ukrašavanje odjeće, korištenog tekstila, pa čak i razglednica i raznih darova. Nekada su njime naše bake ukrašavale nošnje, danas ih možemo naći na svim komadima odjeće – bluzama, suknjama, haljinama, hlačama, pa čak i čarapama. Osim odjeće, vrlo su popularni i ručno vezeni jastuci, stolnjaci, trake za glavu, nakit, torbe, tašne i cipele. Nema ograničenja za maštu. Zbog toga želimo postupno uključiti u našu ponudu sve što je potrebno za vez – obruče za vez, pamuk za vez ili gotove komplete za vez, kojima možete ukrasiti razne predmete.


Makrame - čarolija ručnog pletenja


Ako ne želite kupiti igle za pletenje ili udice, pokušajte s pletenjem makramea. Makrame je jedinstvena tehnika ručnog vezivanja čvorova. Dakle, ne treba vam ništa osim kanapa za pletenje, dobre ideje i želje da napravite nešto originalno. Ovom tehnikom možete izraditi originalne privjeske za ključeve, presvlake za sjedala, zidne dekoracije, saksije, torbe, nakit, hvatače snova i još mnogo toga. U našoj ponudi naći ćete kvalitetne kanape za makrame u raznim nijansama boja i debljinama.

NGNlNWQyY