Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

blokovi, papiri, crteži


Kn
Kn
 

Cijena 30.50 Kn (4.05 EUR)

novo


 

Cijena 41.90 Kn (5.56 EUR)

novo


 

Cijena 19.49 Kn (2.59 EUR)

novo


novo


Uobičajena cijena 37.90 Kn

Cijena 32.90 Kn (4.37 EUR)Uobičajena cijena 27.50 Kn

Cijena 27.50 Kn (3.65 EUR) 

Cijena 46.90 Kn (6.22 EUR) 

Cijena 46.90 Kn (6.22 EUR)

Kako odabrati blok papir za slikanje?

 

Osim slikanja na platnu, mnogi ljudi koriste i blok za crtanje. Postoji mnogo vrsta slikarskog papira i trebate znati koji će papir dati željeni rezultat, ovisno o boji, kemiskoj olovci ili olovci koju ćete koristiti.

 

Različite vrste blok papira

 

Za ljubitelje skica i crteža možete pronaći blok za skiciranje s različitom kvalitetom materijala, za škole, profesionalne umjetnike ili urede, pogodne za crtanje, skice, suhe pastelne tehnike, olovku, sepiju itd. Blok za skiciranje idealan je za skice i crteže izrađene olovkom, ugljenom, pastelom ili kemijskom olovkom. Zahvaljujući svojoj veličini, možete ga uzeti bilo gdje i crtati kad god želite.

 

Blok za akvarel

 

Ako želite papir za slikanje akrilnim bojama, brand Royal Talens nudi široku paletu akvarelnog papira stvorenog posebno za profesionalne slikare. Papir je vrlo sličan platnu i jamči dugovječnost slika, tj. Papir će zadržati isti oblik godinama. Za slikanje s akvarelom možete odabrati i blok za akvarele branda Arches izrađen od 100% pamuka koji nudi izvrsnu apsorpciju vode ili možete pronaći blok uljane boje koji će zasigurno zadovoljiti vaše potrebe.

ZmU2M2M