Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Decoupage - salvetna tehnika

 


Kn
Kn
novo
novo


 

Decoupage tehnika - aktivnost za kreativne ljude

 

Ova aktivnost je korisna i zabavna, idealna za ljude koji žele ukrasiti svoj dom, i za one koji žele originalne DIY poklone. Da biste izradili decoupage s dekupaž salvete, mora se napomenuti da je ovaj materijal vrlo krhak i s njim se mora postupati pažljivo. Također možete koristiti salvete od rižinog papira koji daju veću transparentnost i ne lome se u dodiru s vodom.

 

Decoupage salvetna tehnika

 

Prije pripreme predmeta koji želite ukrasiti, površinu morate učiniti glatkom, a boja predmeta, poput proizvoda od drva, mora biti jasna kako bi se otisak mogao jasno vidjeti. Dalje morate škarama izrezati papir za salvete, polako i trpeljivo. Zatim uklonite dva bijela komada laganog papira ispod ukrašene strane decoupage salvete, postavite dizajn predmeta na koji ga želite primijeniti decoupage ljepilo, zalijepite ga u krajnji položaj, nježni i čvrsti pokreti kistom, počevši od središta do rubova, kako bi se savršeno zalijepilo na samog predmeta i izbjegavali stvaranje mjehurići zraka. Nakon završetka i ljepilo se potpuno osuši, nanesite medij. Također odaberite i drvene kutije za dekupaž.

YTFmN