Slikanje akrilnim bojama - pripreme

 


Kn
Kn
Uobičajena cijena 19.20 Kn

Cijena 15.49 Kn

novo


Uobičajena cijena 42.90 Kn

Cijena 34.90 Kn

novo
Uobičajena cijena 148.00 Kn

Cijena 129.00 Kn

novo
akcija
 

Cijena 91.90 Kn 

Cijena 81.90 Kn

Uobičajena cijena 49.90 Kn

Cijena 39.00 Kn

novo
akcija
 

Cijena 17.49 Kn

novo


novo


novo


 

Cijena 16.49 Kn

novo


novo


 

Cijena 219.00 Kn

novo
akcija

Veliki izbor za slikanje akrilnim bojama

 

Da biste stvorili savršeno umjetničko djelo, svaka tkanina mora biti izrađena i personalizirana. Posteljina ili pamučne tkanine obično su već spremne, ali ostale površine poput drveta moraju se pripremiti prije nego što ih možete koristiti za slikanje. Medij za akrilne boje koristi se za razrjeđivanje akrilnih boja, Ne stvara nabore, fleksibilan je i vodootporan nakon sušenja. Pogodan je za različite tehnike slikanja kako bi dobili posebne efekte, proziran je, fluidan i sjajan, a što je najvažnije, ne mijenja nijanse boje. Također možete i koristiti silikonsko ulje za slikanje. Dodajte nekoliko kapljica ulja akrilnim bojama koje su prijethodno razrijeđene sa tekućim medijem. Dobit ćete različite, zanimljive mokre efekte.

 

Kod crtanje akrilnim bojama, možete miješati akrilne boje zajedno kako biste dobili nove nijanse. Ako želite razrijediti boje i dobiti savršeno sjajnu površinu bez produljenja vremena sušenja, preporučujemo akrilni razrjeđivač koji boje čini tanjim i jednakom konzistencijom, ali nijansa će biti manje intenzivna i nakon sušenja ovaj je razrjeđivač proziran. Ali ako želite povećati vrijeme sušenja akrilne boje, morat ćete koristiti akrilni medij da usporite sušenje boje.

 

Ako želite koristiti premaz za slikanje, akrilni premaz na vodenoj osnovi prikladan je grundiranje, stvara sloj koji sprečava širenje nanesenih pigmenata, dobro prianja na metalne, plastične ili glatke površine.

Gel medij akrilna boja idealan je za stvaranje jedinstvenog završetka za umjetnička djela. Povećava prozirnost akrilnih boja i može se koristiti kao ljepilo za sve materijale. Imamo i akrilne boje za slikanje u spreju koji jamče najbolju zaštitu za vaš rad, držeći vaše projekte uvijek svježe u boji.

MTM4Mz