Akvarel boje i vodene boje


Kn
Kn
Uobičajena cijena 409.00 Kn

Cijena 365.00 Kn

novo
akcija


Uobičajena cijena 132.00 Kn

Cijena 118.00 Kn

novo
akcija


Uobičajena cijena 335.00 Kn

Cijena 299.00 Kn

novo
akcija


Uobičajena cijena 119.00 Kn

Cijena 99.00 Kn

novo
akcija
Uobičajena cijena 38.40 Kn

Cijena 31.90 Kn

novo


Uobičajena cijena 32.90 Kn

Cijena 28.50 Kn

akcija


Uobičajena cijena 149.00 Kn

Cijena 119.00 Kn

 

Cijena 21.50 Kn

Zašto odabrati akvarel boje?

 

Ako volite slikati dok putujete vani, ova bi tehnika bila idealna za vas, jer su materijali laki za transport. Vodene boje za slikanje sastoje se od jednog ili više pigmenata kombiniranih i pomiješanih sa vezivnim sredstvom, razrijeđenim u vodi. Oni su transparentne tekuće bogate boje, s izvrsnim svojstvima bojenja i obrade. Voda je najvažnija za slikanje. Dostupne su u različitim formatima, tj kao pasta stavljena u male tube i osušeni akvarel istisnut u duge trake. Ako se naprave neke pogreške, one se mogu popraviti preklapanjem druge boje, ali boja je transparentna i ne skriva temeljni sloj. 

 

Papirni blokovi za slikanje vodenim bojama

 

Akvarel boje također zahtijevaju kvalitetan papir koji se dobro slaže s njima. Prilikom odabira papira potrebno je imati na umu da ne bi trebalo postojati posebna struktura, biti upijajući i imati dovoljnu finoću, po mogućnosti s visokim postotkom čistog pamuka. Dakle, ako želite postići profesionalni rezultat s vodenim bojama, onda vam definitivno treba akvarel blok.

Akvarel slikanje je tehnika što nije pretjerano komplicirana, ali to je ipak ilustrativna metoda koja zahtijeva dobru koncentraciju, tehniku i praksu. Ovo je svježa tehnika, lagana i puna svjetline.

 

Vodene boje za djecu?

 

Uz akvarel i papir, djeca će se zabavljati mnogo sati. Pomoću svijetlih boja razvit će njihovu kreativnost i tijekom igre dok uče kombinirati boje. Akvarele kreativnog dizajna i izvanredne funkcionalnosti, svijetlih boja koje se odlično prekrivaju i lako se miješaju te su stoga idealne za upotrebu u školi ili kod kuće. Budite sigurni da djeca vole slikati akvarelom!

 

Akvarel set 

 

U našoj ponudi naći ćete odgovor na sva pitanja kada je u pitanju odabir akvarela. Ako tražite akvarelne boje, ali želite imati sve nijanse na jednom mjestu, tada biste trebali odabrati jedan od setova akvarela. Preporučamo vodene boje u setu, branda Umton izvrsnom kvalitetom i cijenom. Možete također birati između širokog spektara ovih boja, između 10 i 36 komada u boji. Poznati brand Van Gogh idealan je za umjetnike koji preferiraju kvalitetu. Boje se lako miješaju i otporne su na svjetlost. Također brand Faber-Castell za zabavno slikanje. Boje su intenzivne i žive, daju izvrsnu pokrivenost i mogu se miješati.


MmYzYTY