Stalak za slikanje za vanjsko slikanje


Kn
Kn


Uobičajena cijena 636.90 Kn

Cijena 569.90 KnUobičajena cijena 999.00 Kn

Cijena 779.00 KnUobičajena cijena 629.00 Kn

Cijena 549.00 KnUobičajena cijena 674.90 Kn

Cijena 599.90 KnUobičajena cijena 239.00 Kn

Cijena 225.00 Kn


 

Vanjski slikarski stalak - neka vas priroda inspirira!

 

Slikanje na otvorenom uz pomoći stalak za slikanje, posljednjih godina postaje sve popularnije, jer donosi radost i opuštenost, a mnogi umjetnici slikanje na otvorenom vide kao odmak od stvarnosti i povezuju ga s užitkom.

 

Ako je vaša strast slikanje u prirodi, onda odaberite iz naše bogate ponude na slikarski stalci. Štafelaj od visokokvalitetnih materijala, koji također uključuje kutiju s prostorom za druge alate, poput boja ili kistova. On se također lako prilagođava bilo kojem terenu stabilnosti.

 

Visokokvalitetni slikarski štafelaj Amazon, izrađen od bukovog drveta, obrađen posebnim zaštitnim uljem, vrlo je lak i stabilan, lako se sastavlja i pričvršćuje, a pomoći tekstilnog remena možete ga bez problema sklopiti.

 

Ali ako vam se ne sviđaju klasični štafelaji, onda imamo aluminijski štafelaj, spakiran u praktičnu crnu vrećicu za vas. Vrlo su praktične, lako je prilagoditi visinu i položaj platna te imaju podesive noge i ručke koje vam omogućuju promjenu visine i položaja platna.

 

Ako ste profesionalni umjetnik i želite sa sobom povesti cijeli studio, preporučujemo profesionalan stalak za slikarsko platno s pomičnom kutijom i prostorom za postavljanje platno, papir i druge dodatke. I što je najvažnije, lako se prenosi.

 

Sigurni smo da ćete naći sve što trebate za slikanje u prirodi. Slobodno odaberite svoj najomiljeniji vanjski štafelaj, izađite u divljinu i naslikajte svoju maštu na platnu!

NzhjND