Hobby boje za slikanje


Kn
Kn
Uobičajena cijena 469.00 Kn

Cijena 299.00 Kn

novo
Uobičajena cijena 230.00 Kn

Cijena 155.00 Kn

novo


Uobičajena cijena 30.90 Kn

Cijena 23.50 Kn

akcija
Uobičajena cijena 38.90 Kn

Cijena 23.50 Kn

 

Hobby boje za slikanje

 

Boje za tekstil, velika raznolikost nijansi

 

Slikanje na tkanini kreativan je način iskorištavanja estetskog osjećaja tkanine. Možete ga isprobati na majicama, hlačama, jastucima, svili i ukrasiti ih na bezbroj načina. Pakiranje u boji za tkaninu može biti različito, u staklenki i može se nanijeti četkom, markerom ili sprejom. Boja za tkaninu u staklenci je vrlo gusta i neprozirna, pogodnija je za tamne tkanine, potrebno je sušenje 2 ili 3 sata, a zatim se boja fiksira željezom, prema uputama za pakiranje. Za one koji žele praktično i brzo rješenje, markeri za tekstil dostupni su u mnogim bojama i idealni su za grafički ukras. Akrilne boje i akrilni flomasteri za tkanine idealne su za velike površine, upakirane u tubama, spremne za upotrebu, možete ih nanijti direktno na tkaninu. Boja za tekstil u spreju je izvrsne kvalitete, pogodna za različite vrste tkanina, nakon sušenja mora se učvrstiti željezom.

 

Slikanje na svili

 

Ako volite slikati na svili, ovdje ćete pronaći razne marke boja svile. Boje su mnogo čvršće, ali nisu transparentne. Boja svile je intenzivna i sjajna nakon jednog nanošenja. Mogu se pomiješati zajedno i razrijediti u vodi. Brand Javana je visoke kvalitete, ima lijepe svježe boje idealne za lagane i lagane tkanine, pamuk ili miješane tkanine. Moraju se nanijeti kistom ili spužvom. Ovom tehnikom oslikavanja svile sigurno ćete se zabaviti.

 

Pokušajte slikati na staklu

 

Slikanje na staklu je vrlo zabavna tehnika i ona koja vrlo opušta. Ovo je jednostavna tehnika ako odaberete ravnu staklenu površinu. Staklene šalice je malo teže oslikati, ali s malo vježbe to može bilo tko. U početku ćete možda imati mali problem s konturama za staklo, ali sve što Vam treba je malo vježbanja. Ova tehnika zahtijeva kupnju boja za staklo. Boje kad su suhe su vrlo lagane i sjajne. Boje za staklo na vodenoj bazi su nezapaljive, razrjeđene u vodi, otporne na vlagu i visoke temperature. Postoje i markere za slikanje na staklu, vrlo jednostavni za upotrebu, trajni i akrilni, otporni na vodu s brzim sušenjem. Mogu ih koristiti i djeca jer su bez mirisa i netoksični. Slikanje na staklu sigurno će im pomoći da nauče nešto novo.

 

Izrazite svoju kreativnost porculanskim i keramičkim bojama

 

Slikanje keramike ili porculana poznato je stoljećima, s dobrim porculanskim bojama možete izraditi lijepe predmete. Uvijek možete biti različiti i originalni, ali možete isprobati i slikanje s tradicionalnim ukrasima. Imajte na umu da gotovo sve boje moraju se peći i ako želite ukrasiti predmete koji ne mogu izdržati visoke temperature, onda trebate odabrati boje za keramiku za koje nije potrebno pečenje i suše se na zraku. Keramičke boje mogu se kombinirati kako bi se pružila velika sloboda i širok raspon nijansi.

NmZkMGNmZW